Eenvoudige digitale transformatie met HORIZON VIEW

datum: 28 juli 2023

Om competitief te kunnen blijven, zijn automatisering en gestroomlijnde processen steeds noodzakelijker. Echter, de reis naar digitale transformatie gaat niet zonder uitdagingen. De markt is verzadigd met tools die automatisering beloven, maar de complexiteit van het navigeren door deze tools wordt vaak een barrière, vooral voor degenen zonder uitgebreide IT-achtergrond.

Dat kan makkelijker:
HORIZON VIEW is een transformatief data-integratieplatform ontworpen om de digitale transformatieroute soepel en toegankelijk te maken.

Een Revolutie in Gebruiksgemak
In tegenstelling tot conventionele tools die een bepaald niveau van technische expertise vereisen, is HORIZON VIEW gebouwd op het idee dat iedereen, ongeacht hun technische kennis, het platform moet kunnen gebruiken. Ons doel is ervoor te zorgen dat automatisering en dataintegratie voor iedereen toegankelijk is.

Bij het automatiseren van bedrijfsprocessen vereenvoudigt HORIZON VIEW het proces door gebruikers in staat te stellen workflows te bouwen via een gebruiksvriendelijke klik-en-drop interface. Daarnaast breidt HORIZON VIEW dit gebruiksgemak uit naar datamanagement, waardoor een soepele aanpak van datamapping en -transformatie mogelijk wordt.

Coderen? Niet Nodig.
Voor velen kan het idee van coderen intimiderend en tijdrovend zijn, of simpelweg is daarvoor de kennis niet in huis. HORIZON VIEW haalt dit obstakel volledig weg. Wanneer we zeggen “no code,” bedoelen we dat je niet in de back-end bezig bent, maar slechts drag-and-drop aan de voorzijde van het platform.
Het platform stelt gebruikers in staat om processen te automatiseren, systemen te integreren en data te transformeren zonder ooit de complexiteit van coderen aan te hoeven gaan. Dit gaat niet alleen over gemak; het gaat erom automatisering open te stellen voor iedereen.

Begin vandaag nog aan jouw digitale reis en transformeer je bedrijf met een platform dat digitale transformatie soepel, simpel en toegankelijk maakt.

Meer weten? Lees meer over Horizon View of lees onze cases