Onze cases

Wanneer complexe data voor interne en externe partijen beschikbaar moet zijn en op grond hiervan diverse analyses gemaakt moeten worden…. Daar zijn wij goed in.

 

Case: ChatPVO

Platform Veilig Ondernemen (PVO) helpt ondernemers zich te weren tegen verschillende vormen van criminaliteit door ze zo snel en goed mogelijk te bereiken met de juiste, relevante informatie.

Case: Dalux samenwerking

Dalux, een digitale management tool voor grotere projecten in de bouw koos Horizon als integratie-partner voor hun klanten die koppelingen willen maken met andere platformen en toepassingen, naast Dalux. Lees verder….

Case: Conversie tool

Stepforward zocht een oplossing voor het sneller verwerken van data tussen hun eigen software en als XLM-opgeslagen data, om zo minder beslag op de schaarse capaciteit te leggen en data accuratere te maken.

Case: SPIE Nederland

Met de inzet van HORIZON VIEW kunnen we met de beschikbare API’s de platformen Dalux en Relatics aan elkaar koppelen zonder dat daarvoor softwarecode geschreven hoeft te worden. Lees verder….

Service 3

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.