Artificial Intelligence is meer dan ChatGPT

datum: 4 april 2024

Even voor de zekerheid, Artificial Intelligence is meer dan ChatGPT !

Een voorbeeld: digitaliseren begint met het digitaal beschikbaar maken van informatie. Maar wat als je zoveel digitale informatie (data) hebt dat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Dan ontbreekt het je dus nog steeds aan INZICHT om de juiste BESLUITEN te kunnen nemen, of kost het je maanden tijd om met die enorme hoeveelheden data tot een accurate en bruikbare informatiepositie te komen.

Wat is het dan fijn wanneer die innovatieve, revolutionaire technologie beschikbaar komt waarmee je met een multidisciplinair technisch team van data-scientists, cloud-engineers, back-end en front-end engineers een goed werkende oplossing kunt (laten) bouwen voor jouw organisatie.

Op dit moment werken we voor een opdrachtgever aan een aantal op maat gemaakte AI-toepassingen, waarmee data-analisten de tijd om tot hun benodigde informatiepositie te komen, kunnen verkorten van ongeveer 6 maanden na minder dan 1 dag! Met andere woorden, ze kunnen dus binnen 1 dag inhoudelijk aan de slag met kwalitatief goede data, en zijn niet 6 maanden bezig om door enorme hoeveelheden, deels zinloze data, te spitten.

Meer weten? Bel ons op 085 1305476  of stuur een email. We informeren je graag aan de hand van enkele voorbeelden welke voordelen het inzetten van Ai voor jouw organisatie kan hebben.