Dalux Global Summit 2023

datum: 8 november 2023

 

HORIZON VIEW gepresenteerd op de Dalux Global Summit 2023 in Kopenhagen en dat maakt ons ontzettend trots!!!

Deze week vindt de jaarlijkse Dalux Global Summit plaats, met 1500 aanwezige klanten, en HORIZON VIEW werd gepresenteerd door Rolph Baggen van SPIE, als data-integratie- en workflowbeheerplatform voor hun Dalux Suite.

Innovatie en leiderschap in de bouwsector vereisen snelle en efficiënte digitalisatie- en transformatiecapaciteiten. Als Horizon Internet Technologies voelen wij ons bevoorrecht dat wij Dalux en SPIE kunnen ondersteunen met ons no-code data-integratie- en workflowbeheerplatform, en onze hands-on mentaliteit 🙂 Met ons platform en onze mensen krijgen wij de klus geklaard!

HORIZON VIEW -> Integreren -> Automatiseren -> Transformeren

Bedankt Ron van den Berg en Rolph Baggen voor het digitaal op het podium hebben van ons!